Ingatlanközvetítők lehetőségei az Origoingatlan rendszerben.

Origo Ingatlan Program, Ingatlannyilvántartás. Egy ingatlanközvetítő szoftver, ami ennél azért lényegesen több.

Ingatlanközvetítő partnereink több szinten használhatják az Origoingatlan szolgáltatásait napi munkájuk támogatására.

Az egyik legfontosabb lehetőség az ingatlan irodák számra fejlesztett ingatlan program, az Ingatlannyilvántartás. A szoftver foglalkozik az összes olyan feladat kezelésével, ami egy ingatlan irodában előfordulhat. Ma már az okostelefonokra készített ingatlan program is elérhető partnereink részére.

Másik hasznos lehetőség, hogy a programban tárolt adatokat az Ingatlannyilvántartás képes szinte az összes meghatározó ingatlan hirdetési oldal felé továbbítani. A hirdetési oldalak felé üzemelő interfész néhány óránként frissíti az ingatlanközvetítők megosztott ingatlanjait.

Sokan eljutottak arra felismerésre, hogy egyedül nem megy. Az együttműködést általában az gátolja, hogy az irodák nem azonos ingatlanközvetítő programot használnak, és így nehéz az saját és partnerektől származó ingatlan adatokat egyben kezelni. Az ingatlan irodák együttműködését az ingatlan program hálózati megoldásai támogatják. Partnereink szabadon alakíthatnak ki zárt hálózatokat, és ezeken belül az egymás felé megosztott ingatlanok adatbázisát használva felgyorsíthatják a keresztértékesítéseket. Az Ingatlanynilvántartás, mint közös ingatlan program egységes felületen keresztül teszi lehetővé az ingatlan ajánlatok kezelését.

Ha ingatlanközvetítő partnerünk rendelkezik saját weboldallal, akkor ezen automatikusan megjelenítheti kínálatát külön adminisztráció nélkül. Oldalára további lehetőségeket is megrendelhet tőlünk. Ilyen lehet a lakossági regisztráció, keresési feltételek mentése és email értesítés az új ingatlanokról, lakossági hirdetés feladás. Az ön saját internet oldalán megjelenő paneleket az Ingatlannyilvántartás programban tudja adminisztrálni. A napi munka során használt ingatlanközvetítő program kezeli az ön nyilvános felületeit is.

Társaságunk több hirdetési oldalt is üzemeltet, ahol az Ingatlannyilvántartás program felhasználói ingyenesen, vagy jelentős kedvezményekkel hirdethetnek. Ilyen például az Origoingatlan.hu oldal.

Ingatlan iroda partnereink számára kedvezményes mobiltelefon flottát üzemeltetünk. Ennek segítségével egymást ingyenes hívhatják és minden mobil irányba alacsony percdíjakkal beszélhetnek másodperc alapon. Partnereink visszajelzése azt mutatja, hogy jellemzően a teljes Origoingatlan költséget megtakarítják a telefonflotta tagsággal. Sőt többet! Szóval olyan, mintha mi fizetnénk nekik a rendszer használatáért.

Profi irodai ingatlannyilvántartó szoftver

Ingatlanok

12 ingatlan típus kezelése

A program az ingatlanok leíró adatait részletesen tárolja egyedi adatlapokkal. Az ingatlanokhoz tartozó eseményeket, bemutatásokat szintén tárolja az Ingatlannyilvántartás. Listákat, adatlapokat nyomtat, illetve elküldi emailként (HTML fomátum, vagy PDF melléklet). Nyomtatási adatlap tervezőjével egyedi megjelenéseket hozhat létre. Ingatlanjait levelező listákra is felküldheti.

Ügyfelek, ügyfélnyilvántartás

Ügyfelek nyilvántartása

Legyen az ügyfél vevő, vagy eladó, az Ingatlannyilvántartás tárolja az összes hozzá kapcsolódó adatot. Elmenthetjük igényeit és személyes adatait. Ezeket csak az irodán belül lehet elérni és csak akkor, ha a felhasználónak van joga az adott ügyfél adataihoz. Végre egy igazi Office az ingatlanirodáknak!

Érdeklődések, keresések

Érdeklődések, keresési megbízások kezelése

Regisztrálhatjuk az érdeklődéseket és marketing elemzéseket indíthatunk arról, hogy honnan találtak ránk. Keresési megbízásaink alapján folyamatosan párosítási tippeket kapunk a megfelelő ingatlanokról. A keresésekhez kiválogathatjuk a később bemutatandó ingatlanokat, és eltárolhatók a már bemutatott ingatlanok. Az Ingatlannyilvántartás az elemző munkát is támogatja.

Hirdetések, együttműködések: Ingatlannyilvántartás

Hálózatok, keresztértékesítés

Hálózatok, kereszt-
értékesítés

Az Ingatlannyilvántartás lehetőséget biztosít arra, hogy a programot használó ingatlan irodák adataikat megosszák egymás felé, ha egy hálózathoz tartoznak. A bizalmas adatok nem láthatók az ingatlanokról és keresési megbízásokról, de minden olyan adat elérhető, ami a keresztértékesítés támogatásához szükséges. A program egy iroda több telephelyét is képes kezelni.

Adatáttöltés, interfész

Adatáttöltés hirdetési oldalakra, interfészek

Mivel az Ingatlannyilvántartás minden adatot pontosan tárol az ingatlanokról, könnyebb ezeket eletronikusan áttölteni hirdetési oldalakra, mint kézzel karbantartani oldalanként a hirdetéseket. Az ingatlanok változásait a program automatikusan átvezeti. Lehetősége van ügyintézőnként kiosztani, hogy hány ingatlant szinkronizálhat az ügyintéző az adott hirdetési oldalra.

Saját weboldalon ingatlankereső

Saját weboldalba illesztett ingatlankereső

Ha ön rendelekzik saját internetes oldallal, akkor az Ingatlannyilvántartás programban tárolt ingatlanjait ezen is megjelentetheti külön adminisztráció nélkül. Kérjen tőlünk egy kereső felületet, melyet egyszerűen beilleszthet weboldalába.

Statisztikák, jelentések: Ingatlannyilvántartás

Irodai jelentések

Irodai működésével kapcsolatos jelentések

Az iroda működése során számos adat keletkezik, melyeket elemezhet és ezzel ellenőrizheti az iroda működését. Megnézheti, hogy mely ingatlanok hirdetései a legsikeresebbek, hol, mikor és melyik ingatlanát nézték meg. A legtöbb ingatlan program ezzel a kérdéssel nem nagyon foglalkozik. Az Ingatlannyilvántartás lehetővé teszi nagyobb irodák ellenőrzését is.

Átlagárak

Átlagáras statisztikák aktuális kínálatból

A rendszert használó összes iroda összes aktuális kínálatából kérhet átlagárakat. Használhat szabadon megadható feltételeket, vagy gyors listákat településekre, esetleg egy teljes elemzést adott településre. Az Ingatlannyilvántartás program talán a legszélesebb körben kínál statisztikai elemzési lehetőségeket.

Idősorok, trendek

Idősoros statisztikák, időutazás az átlagárakkal

Az Ingatlannyilvántartás 2002 januárja óta tárolja a kínálati adatokat. Ön ezeket felhasználva visszatekinthet a múltba és trendeket vizsgálhat, ezzel is hasznos információkhoz jutva a befektetői szándékkal jelentkező ügyfelek esetén. Nincs más ingatlan program, ami ilyen visszatekintést tenne lehetővé.

Egyéb lehetőségek: Ingatlannyilvántartás

Hasznos eszközök

Hasznos eszközök, kiegészítések

Az Ingatlannyilvántartás beépített illetékkalkulátora gyors segítséget nyújthat az illeték számításokhoz. Átváltási ablaka területi és pénzügyi átváltásokat végez. Nyomtathat üres adatlapokat, melyeket a helyszínen használhat, vagy vevő felmérő űrlapot, amit egy kiállításon tölthet ki az érdeklődők adataival.

Magánhirdetések

Magán-
hirdetések elérése

A kezelésünkben lévő magánhirdetéseket fogadó oldalakról kigyűjtve elérheti a magánhirdetők hirdetéseit. Ha az ön területén hirdetnek ingatlant, akkor potenciális ügyfelekre bukkanhat az ingatlanközvetítő program megfelelő listájának böngészésével.

Mobiltelefon flotta

Mobiltelefon flotta

Origo Ingatlan Program előfizetőinknek egymás közötti ingyenes beszélgetést, és minden mobil irányba egységesen alacsony díjszabást biztosító telefon flottát üzemeltetünk. Csatlakozzon ön is, és megtakarításai fedezhetik a rendszer teljes költségét. A telefonos flottáról oldalunkon többet is megtudhat.

Az ingatlanközvetítő szoftver elérhető a www.ingatlannyilvantartas.hu internetcímen.

Az OriGo ingatlan és a hozzá tartozó szolgáltatások árait erre a linkre kattintva tekintheti meg.

Interfészek, adattovábbítás hirdetési oldalak felé.

Az ingatlanok sikeres értékesítését számos hirdetés előzi meg különböző hirdetési oldalakon. Ennek kezelése, a hirdetések naprakészen tartása jelentős energiákat emészt fel. Mivel ez egy szimplán szinkronizálási kérdés, érdemes a számítógéppel elvégeztetni a feladatot. Az Ingatlannyilvántartás szoftver szinte az össze meghatározó ingatlan hirdetési oldal felé képes szinkronizálni a hirdetéseket. Ezek mellett szinte havonta megjelenik egy új ingatlanos oldal, melyet talán érdemes kipróbálni, hiszen általában az elején ingyenes, de nincs idő felvinni a hirdetéseket. Rendszerünkben folyamatosan megjelennek ezek az új kísérletek, mint ingyenesen kipróbálható szinkronizálási lehetőségek. Egy új oldal feltöltése több száz ingatlannal Önnek csak 1-2 percébe kerül. Aztán majd kiderül, hogy később érdemes-e előfizetnie az oldalra.

Ingatlanirodák együttműködése, keresztértékesítés, hálózatok.

Az ingatlan irodák együttműködését az Ingatlannyilvántartás program hálózati megoldásai támogatják. Partnereink szabadon alakíthatnak ki zárt hálózatokat, és ezeken belül az egymás felé megosztott ingatlanok adatbázisát használva felgyorsíthatják a keresztértékesítéseket. Az egymás felé megosztott ingatlanoknál a bizalmas információk nem láthatók, de ezeken kívül minden adat elérhető, ami az ingatlan bemutatásához kell.

Az általunk üzemeltetett hálózatok közül a legnagyobb a szervezésünkben 1998-ban létrehozott Origo Ingatlanbörze Egyesülés. Itt a hálózat tagjainak együttműködését Működési és Etikai Szabályzat rögzíti. Vitás esetekben a tagság által választott Börzetanács dönt.

Az Origo Ingatlanbörze Egyesülés mellett ingatlanos programunk több, kisebb hálózatot is kiszolgál. A helyi szerveződések támogatására kiváló példa a 2012-ben újra megalakult Miskolci Ingatlanközvetítők Szövetsége.

Az ingatlanirodák hálózatba tömörülését társaságunk azzal is támogatja, hogy a hálózatok tagjai felé megosztott ingatlanok ingyenesen jelennek meg az Origoingatlan.hu hirdetési oldalon.

Ingatlanközvetítő weboldalán megjelenő ingatlan hirdetések, egyéb tartalmak.

Az iroda saját internetes oldalának töltése gyakran probléma. Nehéz frissíteni, folyamatosan foglalkozni kellene vele. Az Ingatlannyilvántartás internetes szolgáltatásai lehetőséget adnak arra, hogy azokat az információkat, melyek a belső nyilvántartásban elérhetők, külön munka nélkül tehessük közzé a weboldalon. A legfontosabb ezek közül az iroda ajánlatainak megjelentetése. Kirakhatók a kiemelt ajánlatok, ingatlanpiaci hírek, legfrissebb ingatlanok. Az érdeklődők hatékonyabb kiszolgálása érdekében további lehetőségeket is megrendelhet tőlünk. Ilyen lehet a lakossági regisztráció, keresési feltételek mentése és email értesítés az új ingatlanokról, lakossági hirdetés feladás. Ezek szabályozását, megjelenési stílusát Ön az Ingatlannyilvántartás programban tudja elvégezni.

Origoingatlan és más ingatlan hirdetési oldalaink.

Társaságunk több hirdetési oldalt is üzemeltet, ahol az Ingatlannyilvántartás program felhasználói ingyenesen, vagy jelentős kedvezményekkel hirdethetnek. Ilyen például az Origoingatlan.hu oldal. Hálózati irodáink adatai itt ingyen jelennek meg, de a hálózatainkhoz nem csatlakozó irodák is megrendelhetik az oldal töltését.

Ingatlankalauz oldalunk érdekes új kísérlet az ingatlanpiacon. Itt az ingatlanközvetítő partnereink által befizetett hirdetési díj 80%-át automatikusan az oldal Google hirdetésére költjük. Ha valamelyik területen legalább 100 hirdetés jelenik meg, az ehhez a területhez tartozó ingatlanközvetítők befizetett díjainak jelentős részét erre az aloldalra költjük el. Az Ingatlankalauz hirdetési feltételei egyenlő esélyeket teremtenek kisebb és nagyobb irodáknak a hirdetési piacon való megjelenésre.

Két kísérleti oldalunk, a Lakástipp és az Ingatlanfoglaló. Ezeken ingyenes lakossági hirdetéseket is fogadunk. Hálózatba tartozó ingatlanközvetítő partnereink számára jelenleg szintén ingyenes a megjelenés.

Telefonos flotta, ingyenes beszélgetés.

Az ingatlanközvetítők egyik legnagyobb költségtétele a telefonszámla. Kapcsolatot kell tartani ügyfelekkel, kollégákkal, a többi irodával. Ha már a kollégákkal és a többi irodával ingyen beszélhetünk, az is hatalmas megtakarítás. Ha ráadásul a többi beszélgetést is igen kedvező percdíjakkal végezhetjük, akkor irodánk költségeinek jelentős részét megtakaríthatjuk. Az Origoingatlan telefonos flottája megoldást nyújthat erre az esetre.Az ingatlanpiacon számos szolgáltató kínál alkalmazásokat különböző problémákra. Az Origo Ingatlan Program rendszere az egyetlen, ami szinte minden feladatra kész megoldással rendelkezik. Vannak irodai nyilvántartások, saját internetes oldalak kezelését támogató eszközök, automatizált hirdetés megosztással foglalkozó programok, kísérletek a keresztértékesítések támogatására, és sok minden más külön-külön. Az Origo Ingatlan Program mindezt egyben nyújtja az ingatlanközvetítők részére.

©2012 Minden jog fenntartva